Retourneren

RETOURNEREN

Retourneren | Herroepingsrecht

U heeft het recht als klant van DeZoutzaak om een aangekocht product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour. Dit mag zonder opgave van reden. Na deze melding heeft U nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt U gebruik van het retourrecht dan betalen wij u het gehele orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten binnen 14 dagen na de retour ontvangst, terug. Stuurt u de zending aub compleet in originele staat en goed verpakt in de originele verpakking, retour.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden

Als U een of meerdere artikelen uit de bestelling houdt (ook onderling overeengekomen gratis geleverde artikelen) dan krijgt U alleen de kosten van de daadwerkelijk geretourneerde items van de bestelling terug.

De kosten voor het retour zenden mogen wij aan u doorberekenen. 

Dit herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die wij voor U hebben gegraveerd en voor olie en voedsel waren.


Retourneren meld je aan via:

https://vuurbak.shipping-portal.com/returns/